ANSMANN 1001-0091 ANSMANN Comfort Mini akkumulátor töltő 1-2db AA/AAA akkuhoz (1001-0091)

ANSMANN 1001-0091 ANSMANN Comfort Mini akkumulátor töltő 1-2db AA/AAA akkuhoz (1001-0091)

8 690 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

ANSMANN 1001-0091 ANSMANN Comfort Mini akkumulátor töltő 1-2db AA/AAA akkuhoz (1001-0091)

8 690 Ft
+ 1 600 Ft szállítási díj
Szállítás: min 2 hét
irány a bolt »
audaxshop.hu
Termékleírás
EanCode 4013674161096
Arukereso.hu Export Név 1001-0091 ANSMANN Comfort Mini akkumulátor töltő 1-2db AA/AAA akkuhoz
Árukereső.hu Szállítási Költség 1600

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A tökéletes töltés olyan egyszerű - "PERFECT 7" töltési technológia
Az intelligens "PERFECT 7" töltési technológiának köszönhetően a Comfort Mini biztosítja, hogy az akkumulátorok gyorsan és pontosan feltöltődjenek. A teljesen automatikus 7 lépéses töltés jelentősen maximalizálja az akkumulátorok élettartamát és teljesítményét. Az innovatív töltési folyamat az akkumulátorkutatás legfrissebb eredményein alapul, és számos egyedi paramétert vesz figyelembe. Ez teszi az egyik legfejlettebb és leginnovatívabb töltőként a piacon. TÖKÉLETES TÖLTÉS - A következő szintű NiMH töltési technológia
Kapacitás gyors teszt
Az akkumulátor behelyezése után azonnal meghatározza az akkumulátor hátralévő töltöttségét, és 5 másodpercig megjeleníti a LED panelen. A nem hatékony akkuk automatikus felismerése elkerüli a negatív meglepetéseket.
A gyenge vagy mélyen lemerült akkumulátort szükség esetén kevesebb árammal töltik fel.
Akkumulátorelemzés
A cella akkumulátor-viselkedését elemzik és értékelik annak megállapítása érdekében, hogy továbbra is megbízhatóan használható-e, vagy hibás-e.
Gyors töltés mód
Az ANSMANN új Comfort Mini készüléke kompatibilis NiMH akkumulátorait akár 800 mA-rel is gyorsan, ugyanakkor vezérelt módon tölti. Ez nem csak üresjárati időt takarít meg, hanem azt is, hogy kevesebb akkumulátorral boldoguljon.
IQ leállítás
Számos védőmechanizmus védi a behelyezett akkukat a túlmelegedéstől és a túltöltéstől. Így kényelmesen hátradőlhet, miközben az akkumulátort teljes kapacitással tölti fel.

Csepptöltés
Az akkumulátort töltési impulzusok segítségével teljesen feltöltött állapotban tartják
Intuitív és kompakt
A töltő kompakt kialakítása megkönnyíti, hogy utazás közben magával vigye, vagy mindig kéznél legyen szabadtéri tevékenységekhez. Megfelelő tápegységgel kombinálva a töltő teljesen mozgatható, ezért nagyon rugalmasan használható. A töltő nem csak egy power bankhoz, hanem bármely más USB porthoz is csatlakoztatható. Az állapotkijelző lehetővé teszi az intuitív működést. Az egyszerű háromszínű LED-kijelző nagyon megkönnyíti a cellák állapotának leolvasását. Micro AAA és Mignon AA akkukhoz használható
Az intelligens gyorstöltő legfeljebb 2 Mignon/AA és / vagy Micro/AAA méretű akkumulátort képes feltölteni. Az akkumulátorok keverhetők és bármilyen töltőnyílásba behelyezhetők. Nem kell figyelembe venni a méretet vagy a kapacitást. Minden cellát külön figyelnek a töltési folyamat során, és egyedileg töltik a maximális kapacitásig.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.